Τρία έλατα, που κοσμούν την κεντρική είσοδο του Παπαγεωργίου, προσέφερε το Ταμείο Διοικήσεως και Διαχειρίσεως Πανεπιστημιακών Δασών, σε συνεργασία με τις Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα χριστουγεννιάτικα δένδρα προστέθηκαν στον στολισμό του Νοσοκομείου, που φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, έχει στόχο να μεταφέρει το κλίμα των εορτών στους ασθενείς και το προσωπικό, σκορπώντας ελπίδα.

Οι εκπρόσωποι του Ταμείου Διοικήσεως και Διαχειρίσεως Πανεπιστημιακών Δασών αναφέρουν ότι η δωρεά έγινε με το σκεπτικό ότι τα χριστουγεννιάτικα δένδρα αποτελούν νότα αισιοδοξίας και συμβάλλουν στη δημιουργία εορταστικού κλίματος, που όλοι έχουν ανάγκη στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Επιπλέον, η δωρεά αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του προσωπικού του Νοσοκομείου στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Τον φετινό εορταστικό διάκοσμο του Νοσοκομείου συμπλήρωσε η δωρεά της εταιρείας Fotodiastasi, δίνοντας ανανεωμένη όψη στους αύλειους χώρους του. Ο ανανεωμένος διάκοσμος, εκτός από τα λαμπερά στολισμένα έλατα και φυτά, περιλαμβάνει εντυπωσιακά φωτεινά αστέρια και μπάλες, αλλά και γιορτινές συνθέσεις που απεικονίζουν παραστάσεις με καράβια, αγγελάκια και κλαδιά δένδρων.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, στόχος τους ήταν, μέσω της δωρεάς, να στείλουν το μήνυμα στους ασθενείς ότι η ζωή συνεχίζεται αλλά και να προσφέρουν στο προσωπικό του Νοσοκομείου νότες χαράς, δίνοντάς τους κουράγιο στον αδιάκοπο αγώνα ενάντια στην Covid-19.