Η Samsung Electronics Hellas συμμετέχει ενεργά στη διαρκή προσπάθεια της ΑΒ Βασιλόπουλος να αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία των πελατών της, παρέχοντας συνολικά 4.000 και πλέον καινοτόμες επαγγελματικές οθόνες, που συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εξυπηρέτησης μέσα στο χώρο 133 φυσικών καταστημάτων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Με τις οθόνες αυτές, οι πελάτες θα μπορούν να πληροφορούνται σε πραγματικό χρόνο για τις προωθητικές ενέργειες και τα προϊόντα, δίνοντας στην ΑΒ Βασιλόπουλος τη δυνατότητα να τους προσφέρει μια πλήρως προσαρμόσιμη εμπειρία υψηλής τεχνολογίας, μέσα από ένα προηγμένο κανάλι επικοινωνίας.

Αναλυτικότερα, μέσα από τις πρωτοποριακές οθόνες 43’’, 49”, 55” και 65’’ της Samsung, που θα βρίσκονται εντός των κοινόχρηστων χώρων των καταστημάτων αυτών, οι πελάτες θα μπορούν να ενημερώνονται εύκολα και άμεσα, για τις καθημερινές προσφορές και τα νέα της ΑΒ, ενώ μέσα από τις διαδραστικές οθόνες 32”, 43” και 55”, θα μπορούν να μαθαίνουν χρηστικές πληροφορίες, τα νέα της εταιρείας αλλά και γευστικές συνταγές. Παράλληλα, οι επαγγελματικές οθόνες 75’’ της σειράς Samsung OMN στις βιτρίνες των καταστημάτων, με φωτεινότητα 4.000nit, υψηλή αναλογία αντίθεσης 5.000:1 αλλά και δυνατότητα προσαρμογής περιεχομένου, θα διασφαλίσουν την αποτελεσματική επικοινωνία των μηνυμάτων και προωθητικών ενεργειών της ΑΒ στους πελάτες των καταστημάτων της. Τέλος, οι εξαιρετικά ανθεκτικές οθόνες 75’’ της σειράς OHF της Samsung θα διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργικότητα σε χώρους υψηλών απαιτήσεων ακόμα και σε συνθήκες αυξημένης υγρασίας.

Οι παραπάνω λύσεις ψηφιακής σήμανσης υποστηρίζονται από το MagicInfo™ της Samsung, την πανίσχυρη λύση κεντρικής διαχείρισης περιεχομένου και οθονών, προσφέροντας μεταξύ άλλων την κεντρική διαχείριση και έλεγχο των οθονών, καθώς και ανεπτυγμένες υπηρεσίες ασφαλείας στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της ΑΒ Βασιλόπουλος.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη συμμετοχή μας στο μεγάλο έργο ψηφιακού μετασχηματισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος. Οι καινοτόμες λύσεις ψηφιακής σήμανσης της Samsung Electronics είναι διεθνώς αναγνωρισμένες, καθώς η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή της αντίστοιχης βιομηχανίας για περισσότερο από μια δεκαετία. Στόχος μας ήταν και παραμένει η παροχή λύσεων ανώτατης ποιότητας στους πελάτες μας και η δημιουργία καθηλωτικών εμπειριών θέασης στους καταναλωτές», δήλωσε ο Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των υπηρεσιών ψηφιακής σήμανσης της Samsung γίνεται μέσω του πιστοποιημένου συνεργάτη της Samsung Electronics Hellas, Public Business. Η ομάδα της Public, με την εξειδικευμένη αυτή υπηρεσία, μελετά τις διαφορετικές ανάγκες και απαντά σε αυτές εξατομικευμένα, προσφέροντας σύγχρονα εργαλεία και σχεδιάζοντας πρωτοποριακές λύσεις, στα μέτρα κάθε επιχείρησης. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος, κ. Κώστας Τσακάλης «Η εξειδικευμένη ομάδα Public Business στηρίζει την επιχειρηματικότητα, σε μια εποχή όπου ο ψηφιακός μετασχηματισμός παίζει κομβικό ρόλο για την απρόσκοπτη λειτουργία του λιανεμπορίου. Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, συμβάλλουμε στη μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων και καλύπτουμε κάθε εταιρική ανάγκη».

Οι επαγγελματικές λύσεις και τα προϊόντα ψηφιακής σήμανσης της Samsung έχουν ήδη εφαρμοστεί σε καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος και η περάτωση του έργου αναμένεται μέχρι το 2022.

TAGS