Διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει από σήμερα έως και τις 25 Ιουνίου στο δήμο Μεταμόρφωσης εξαιτίας εργασιών εκσκαφής αγωγού ύδρευσης και υδροπαροχών.

Η διακοπή αφορά το δεξιό παράπλευρο της εθνικής Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα:

Α΄ ΦΑΣΗ:

Στο τμήμα του από τη συμβολή της προέκτασής του με την ανώνυμη οδό, που καταλήγει στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρ. Βαλαωρίτου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

– για τα οχήματα που κινούνται στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, με κατεύθυνση προς Αθήνα: αριστερά Αρ. Βαλαωρίτου, δεξιά Χλόης, δεξιά Ελ. Βενιζέλου και στη συνέχεια κανονικά

– για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Τατοΐου, με κατεύθυνση προς Λαμία: δεξιά στην ανώνυμη οδό που καταλήγει στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα προς Λαμία, έξοδος στον επόμενο ανισόπεδο κόμβο (Λυκόβρυσης-γέφυρα Λυμάτων) και στη συνέχεια δεξιά Ερμού και δεξιά στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Β΄ ΦΑΣΗ:

Στο τμήμα του μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Λυκοβρύσεως.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

– στην κατεύθυνση προς Αθήνα: αριστερά Χλόης, δεξιά Βαλαωρίτου, αριστερά στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και στη συνέχεια κανονικά

– στην κατεύθυνση προς Λαμία: δεξιά Βαλαωρίτου, αριστερά Χλόης, δεξιά στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και στη συνέχεια κανονικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.