Η Praktiker Hellas, το No.1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων DIY (Φτιάξ’ το μόνος σου) & Home Improvement, παρά τις ιδιαιτερότητες της περιόδου που διανύουμε, συμμετέχει και φέτος δυναμικά στην Black Friday με μια άκρως χιουμοριστική καμπάνια, που σίγουρα θα μας χαρίσει πολύ γέλιο μέσα από τα ερωτήματα «Είναι η γη επίπεδη; Μήπως μας ψεκάζουν; Χιούστον, στο φεγγάρι πήγαμε; Υπάρχει η Αυστραλία; Τελικά υπάρχει η Black Friday;».

Και δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ, γιατί η απάντηση είναι μία! «Ναι, υπάρχει, στα Praktiker με τιμές που αν δεν τις δεις, δεν θα τις πιστέψεις… μπες τώρα στο praktiker.gr και δες με τα μάτια σου προσφορές που δεν υπάρχουν!»

Η δημιουργική ιδέα πίσω από την καμπάνια (που είναι διαθέσιμη εδώ) βασίζεται στην τάση αμφισβήτησης και χιουμοριστικού σχολιασμού για τον θεσμό της Black Friday από την πρώτη στιγμή που έχει κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, θέτει με έξυπνο τρόπο τα παραπάνω ερωτήματα.

Με μια επίσκεψη, λοιπόν, στο praktiker.gr ή με ένα τηλεφώνημα σε ένα από τα 16 καταστήματα του Δικτύου, θα βρούμε αρκετές προϊοντικές κατηγορίες με είδη έως -50% για να αλλάξουμε εύκολα κάθε χώρο του σπιτιού, να βρούμε τις λύσεις που ψάχνουμε, να εμπνευστούμε. Είδη για τη ζεστασιά και τον γιορτινό στολισμό του σπιτιού μας, έπιπλα και φωτιστικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και είδη κήπου, είδη αυτοκινήτου και ποδήλατα, είδη υγιεινής και πλακάκια και πολλά άλλα είδη φροντίδας σπιτιού, σε απίστευτες τιμές!

Αυτά και ακόμα περισσότερα – μιας και η γκάμα των εκπτωτικών προϊόντων εμπλουτίζεται συνεχώς – θα βρίσκονται σε έκπτωση έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Παράλληλα, για τις αγορές από την Praktiker ισχύουν όπως πάντα minimum 3 χρόνια εγγύησης σε όλα τα προϊόντα, έως 24 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των €50 και πολλά μοναδικά προνόμια μέσα από το Πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker.

Βρες και εσύ τις απαντήσεις που ψάχνεις εδώ!