Το θυμό τους βρίζοντας εξέφρασαν μαθητές της ΣΤ΄ τάξης δημοτικού σχολείου της Μαγνησίας σε σχετικό μάθημα διαχείρισης του θυμού.

Η ψυχολόγος του σχολείου ζήτησε από τα παιδιά να σχηματίσουν κύκλο και να εκφράσουν το θυμό που έχουν μέσα τους στο πλαίσιο μαθήματος διαχείρισης του θυμού. O θυμός ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια όταν μαθητές άρχισαν να εκφράζονται με υβριστικές φράσεις και, συγκεκριμένα, εναντίον ζωηρών συμμαθητών τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι γονείς των παιδιών όταν το έμαθαν και να αναφέρουν το περιστατικό στη διευθύντρια του σχολείου ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στη διεύθυνση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας όπου και ανέφεραν το περιστατικό.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό διενεργείται ΕΔΕ από τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
H ψυχολόγος, Μαρίζα Χατζησταματίου, δήλωσε πως τα παιδιά πολλές φορές εκφράζουν το θυμό τους μιμούμενα συμπεριφορές που έχουν αποτυπωθεί μέσα τους και οι οποίες δεν απορρέουν μόνο από το στενό τους περιβάλλον αλλά και από βιντεοπαιχνίδια. Επίσης, εκφράζει την άποψη ότι οι μαθητές δεν αποκλείεται να μιμήθηκαν κάποιο συμμαθητή τους, όπως αναφέρει το thessalianews.gr.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.