Σε μια εποχή όπου οι ιοί και τα βακτήρια απειλούν την υγεία αλλά και την καθημερινότητά μας, χρειαζόμαστε έναν ισχυρό σύμμαχο. Τον έχουμε! Είναι οι ατμοκαθαριστές της Kärcher. Η δύναμη του ατμού και η προηγμένη τεχνολογία της Kärcher συνδυάστηκαν, ώστε να δημιουργηθεί μια μεγάλη γκάμα ατμοκαθαριστών, για να λύσουν το θέμα της απολύμανσης, είτε στο σπίτι είτε στο χώρο της εργασίας σας, με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Οι ατμοκαθαριστές της Kärcher προσφέρουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό και την απολύμανση σκληρών αλλά και υφασμάτινων επιφανειών και ρούχων. Χωρίς τη χρήση χημικών, αξιοποιώντας στο μέγιστο την υψηλή θερμοκρασία του ατμού, οι ατμοκαθαριστές της Kärcher εξολοθρεύουν το 99,999% των κοινών οικιακών βακτηρίων αλλά και τους εγκαψιδιωμένους ιούς όπως είναι οι κορωνοϊοί και οι ιοί της γρίπης.

Πατώματα, πάγκοι, έπιπλα, καναπέδες, στρώματα, κουρτίνες, παπούτσια, παλτά, ρούχα, μάσκες, συσκευασμένα τρόφιμα… ένας ατμοκαθαριστής της Kärcher καθαρίζει και απολυμαίνει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε μέσα στο σπίτι.

Και όχι μόνο.

Γιατί αν είστε επαγγελματίας και θέλετε την πιο αποτελεσματική και υγιεινή λύση απολύμανσης για την μικρή ή τη μεγάλη επιχείρησή σας, όπως ο φούρνος, το κομμωτήριο, το super/mini market, το ιατρείο, το εστιατόριο, το φαρμακείο, το ξενοδοχείο, την καφετέρια, το γυμναστήριό σας, κ.α., ένας ατμοκαθαριστής της Kärcher είναι αυτό που χρειάζεστε.

Γιατί και στην απολύμανση η Kärcher κάνει τη διαφορά.