Την Αλεξανδρούπολη επισκέπτεται σήμερα η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκδηλώσεων εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, η κ. Αγγελοπούλου θα συναντηθεί το μεσημέρι με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη, και ακολούθως θα ξεναγηθεί στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης όπου θα παρακολουθήσει την παρουσίαση των προτάσεων που έχει υποβάλλει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προς την επιτροπή «Ελλάδα 2021». Της παρουσίασης προηγείται συνάντησή της με παιδιά της ομάδας ρομποτικής του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης και της ομάδας ρομποτικής «Ρομποτεχνολογία εν δράση», καθώς και συνάντηση με θεσμικούς, φορείς και επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το απόγευμα, η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα επισκεφθεί τις Φέρες, όπου θα την υποδεχθεί, στον Ι.Ν. Παναγίας Κοσμοσώτειρας, ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, Άνθιμος.

Την κ. Αγγελοπούλου θα συνοδεύουν ο γενικός διευθυντής Λειτουργίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Αθανάσιος Κανταρτζής και η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μέλος της Επιτροπής, Ελπίδα Βόγλη.