Ο κορονοϊος φέρνει αλλαγές στους γάμους αυτό το καλοκαίρι, κυρίως στον τρόπο που θα γίνονται οι δεξιώσεις. Πληρούν όμως όλοι οι χώροι τις απαραίτητες προδιαγραφές και κατά πόσο έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες ασφαλείας που προτείνονται από τους αρμόδιους φορείς; Σας παρουσιάζουμε τρία κτήματα δεξιώσεων που υπόσχονται να σας χαρίσουν το γάμο των ονείρων σας με την ασφάλεια που απαιτείται εν μέσω κορονοϊού.

Ένα αδιαμφισβήτητα δύσκολο στοίχημα που λόγω των προδιαγραφών στον χώρο δεξιώσεων, ο Πολυχώρος Λώλου κατάφερε να κερδίσει. Ήδη ακολουθούνται εκτεταμένα οι κανόνες ασφαλείας που προτείνονται από κρατικούς φορείς για τα κτήματα γάμου προκειμένου να παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον.

Στις δύο αίθουσες δεξιώσεων που διαθέτουν είναι δυνατή η τοποθέτηση των τραπεζιών στις ενδεδειγμένες αποστάσεις αλλά και χωρίς να δίδεται η αίσθηση «στριμώγματος» στους καλεσμένους. Επίσης διαθέτουν μεγάλα τετράγωνα τραπέζια χωρητικότητας ώστε να διασφαλίζεται η απόσταση μεταξύ των καθήμενων, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα κρατικές οδηγίες. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, διαθέτουν κλειστές αίθουσες, από τις μεγαλύτερες που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η κάθε μία αντιστοιχεί σε κάθε εξωτερικό χώρο της δεξίωσης.

Πρέπει να αναφερθεί ότι στους χώρους δεξιώσεων τους, διαθέτουν δικό τους εξοπλισμό ώστε να μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο και μέριμνα της αποστείρωσης του. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι κάθε χώρος διαθέτει μεγάλο αριθμό wc (δέκα) για τους καλεσμένους, προκειμένου να μην υπάρχει ουρά και συνωστισμός. Επίσης υπάρχει προσωπικό καθαριότητας μόνιμα παρόν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης. Το προσωπικό καθώς και οι συνεργαζόμενες με την επιχείρησή τους εταιρείες, ακολουθούν αυστηρά τα υγειονομικά δεδομένα.

Όσο για τη διασκέδαση και το γλέντι. Οι πίστες είναι πολλών τετραγωνικών ώστε τα ζευγάρια και οι καλεσμένοι τους να μην ξεχνούν το σκοπό που παραβρέθηκαν σε μία τέτοια όμορφη ημέρα: να διασκεδάσουν, πάντα με αποστάσεις και χωρίς να νιώθουν συνωστισμένοι. Οι έννοιες υγειονομική ασφάλεια, κοινωνική απόσταση, αυξημένα μέσα προστασίας είναι ήδη μέρος της πρακτικής που ακολουθείται ώστε να προασπίζεται η ασφάλεια άλλα και ταυτόχρονα να μην υπονομεύεται το κύριο μέλημα των ζευγαριών: η διασκέδαση, το γλέντι και το αίσθημα ανεμελιάς που πρέπει να συνοδεύει τη χαρμόσυνη ημέρα του γάμου τους.

Το κτήμα γάμου Varibobi Club στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε θέλει να διαβεβαιώσει τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν πως ακολουθεί όλους τους κανόνες που συστήνονται από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να διασφαλίσει την υγεία του ίδιου του ζευγαριού και των καλεσμένων τους, αλλά και του προσωπικού του.  Αποτελείται από έναν εξωτερικό χώρο δεξιώσεων με δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 600 άτομα, αλλά και εσωτερικές αίθουσες δεξιώσεων για τους χειμερινούς μήνες και περιπτώσεις κακοκαιρίας. Το κτήμα 20 στρεμμάτων προσφέρει μοναδικές στιγμές σε ένα κατάφυτο από πεύκα περιβάλλον, ενώ διαθέτει εκκλησάκι για την τέλεση μυστηρίων.

Διαθέτει δική του κουζίνα και διαφορετικά μενού. Το προσωπικό του ακολουθεί όλους τους υγειονομικούς κανόνες, ενώ ο εξοπλισμός αποστειρώνεται. Στη διάρκεια της δεξίωσης συνεργείο καθαρισμού αναλαμβάνει την συνεχή απολύμανση των χώρων.

Οι ευρύχωροι εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι δίνουν την δυνατότητα διάταξης των τραπεζιών στις προτεινόμενες αποστάσεις και την κατανομή των καλεσμένων σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας.

Το προσωπικό που αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των καλεσμένων φορά πάντα μάσκα και γάντια και φροντίζει να απολυμαίνει συχνά τα χέρια του. Να σημειώσουμε πως οι χώροι είναι πολύ μεγάλοι ώστε όλοι να μπορέσουν να διασκεδάσουν και να χορέψουν τηρώντας όμως τις αποστάσεις ασφαλείας.

Στόχος είναι το ζευγάρι και οι καλεσμένοι να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα, ενώ οι υπεύθυνοι του κτήματος θα φροντίσουν κάθε λεπτομέρεια ώστε να προστατεύσουν την υγεία όλων.

Το κτήμα Ίριδα στα πλαίσια της πανδημίας έχει προσαρμόσει τους χώρους του σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας. Το προσωπικό του λαμβάνοντας υπόψιν την σοβαρότητα της κατάστασης φροντίζει να ακολουθεί τα ατομικά μέτρα ασφαλείας καθ όλη την διάρκεια της εκάστοτε δεξίωσης.

Οι χώροι απολυμαίνονται συνεχώς και τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας των τραπεζιών και καλεσμένων. Σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου είναι σε θέση να προσφέρει έναν υπέροχο γάμο σε κάθε ζευγάρι ακόμα και σε αυτή την δύσκολη περίοδο.