Ελάχιστες διαφοροποιήσεις αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά, νεφώσεις κατά περιόδους αναμένονται σε όλη τη χώρα, ενώ τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία και στη Θράκη οι οποίες το μεσημέρι και απόγευμα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα νότια.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 24, στη Θεσσαλία από 12 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 24, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 21, στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 23 και στην Κρήτη από 12 έως 25 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί ο Θερμαϊκός και οι Σποράδες όπου έως το πρωί οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών υπάρχει για τα βόρεια του νομού το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά στα δυτικά έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νοτιοδυτικοί 3 έως 4 και τοπικά στα νότια έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τις απογευματινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.