Ζεστός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες της θερμές ώρες της ημέρας κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και νυκτερινές ώρες. Εξασθενημένοι άνεμοι.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ωστόσο ώρες της ημέρας κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 27, στην Ήπειρο από 6 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 28, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά από 9 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο Αιγαίο και στα ηπειρωτικά θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στο Κρητικό 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.