Θέλοντας να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο τις καθημερινές σας αγορές, στα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ είμαστε δίπλα σας, τη στιγμή που μας χρειάζεστε.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 2000 προϊόντα, και εμείς θα αναλάβουμε να τα έχετε στην πόρτα σας, την ίδια ημέρα, την ώρα που σας εξυπηρετεί. Διαλέξτε φρέσκα προϊόντα, τυριά, αλλαντικά και άλλα απαραίτητα είδη και απολαύστε τα σε λίγο, με την πιο express παράδοση της αγοράς.

Οι παραγγελίες σας θα φτάνουν στην πόρτα σας με μηχανάκι, διατηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 σε κάθε βήμα, έως και την παράδοση, όπου και φυσικά θα έχετε δυνατότητα ανέπαφης πληρωμής.

Η νέα μας αυτή υπηρεσία ξεκινάει από σήμερα, σε 9 καταστήματα, εξυπηρετώντας τις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, Κλαυθμώνος, Κολωνάκι, Πλατεία Μαβίλη, της Γλυφάδας, της Βούλας καθώς και των Μελισσίων, Βριλησσίων, Πεντέλης και Χαλανδρίου.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε τις επόμενες ημέρες, ακόμα περισσότερες περιοχές της Ελλάδας να προστεθούν στη λίστα και να εξυπηρετούμε κάθε οικογένεια.

Η επιπλέον χρέωση για το Express Delivery είναι 3 ευρώ και ισχύει για αγορές από 5 ευρώ και άνω!  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το kritikos-sm.gr

Κάθε μέρα δίπλα σας!