Αίθριο καιρό με χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά αναμένουμε σήμερα. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα επικρατούν κυρίως στα δυτικά και νότια της χώρας οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν, ενώ τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη λόγω ομίχλης. Από το Σάββατο και από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει νέα μεταβολή με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, 1 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 17 στη δυτική Ελλάδα, 2 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως και 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα ανατολικά έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς με την έντασή τους στα νότια να φτάνει και τα 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοδυτικά τμήματα όπου θα πνέουν από τα δυτικά έως και 6 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.