Έντονα φαινόμενα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, στα νησιά του Αιγαίου καθώς και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται για την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013. Σταδιακά η κακοκαιρία θα περιοριστεί στο ανατολικό Αιγαίο όπου έως το βράδυ και εκεί ο καιρός θα βελτιωθεί. Από αργά το βράδυ της Παρασκευής και από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει νέα μεταβολή με βροχές και καταιγίδες οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα επηρεάσουν ολόκληρη σχεδόν τη χώρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, 8 έως 18 στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 20 στη δυτική Ελλάδα, 12 έως 19 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 21 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα δυτικά με ένταση έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από το μεσημέρι σε νότιους με την ίδια ένταση, ενώ από το βράδυ θα ενισχυθούν φτάνοντας τοπικά και τα 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι κυρίως νότιοι με ένταση αρχικά έως 7 μποφόρ στα νότια τμήματα και έως 8 και πρόσκαιρα 9 μποφόρ στις βόρειες περιοχές,ενώ από το μεσημέρι θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένιση.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.