Τοπικές βροχές κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο, μεμονωμένες καταιγίδες, άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Σταδιακή βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου αναμένονται βροχές κυρίως στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν σε όλες σχεδόν τις προαναφερθείσες περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 15, στην Ήπειρο από 5 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 16 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πνέουν στο Αιγαίο από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.