Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα. Τα φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά καθώς και σε περιοχές του Αιγαίου θα είναι έντονα, ενώ σταδιακά από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, 10 έως 18 στη βόρεια Ελλάδα, 13 έως 20 στη δυτική Ελλάδα, 9 έως 19 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά με ένταση έως 6 μποφόρ στα βόρεια και έως 4 στα νότια τμήματα. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί – βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα είναι νοτιοανατολικοί από 4 έως 6 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.