Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες σήμερα, και από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και στη συνέχεια βαθμιαία θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ και από τα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 11 έως 25 στη βόρεια Ελλάδα, 12 έως 25 στη δυτική και νότια Ελλάδα, 14 έως 24 στο βόρειο Αιγαίο και από 14 έως 29 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από δυτικές – νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς έως και 8 μποφόρ τοπικά. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι με ένταση αρχικά έως και 6 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα ενισχυθούν φτάνοντας τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.