Ο καιρός σήμερα

Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr


ΕΛΛΑΔΑ
6:16
27/09/2013
Ο καιρός σήμερα
loading

Καλό καιρό αναμένουμε σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με ηλιοφάνεια άλλα και διαστήματα με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, όπου μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν και σποραδικές βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, 15 έως 28 στη βόρεια Ελλάδα, 12 έως 28 στη δυτική Ελλάδα, 15 έως 26 στο βόρειο Αιγαίο και από 14 έως 28 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά 3 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ και στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα φτάσει πρόσκαιρα τα 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ. Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι μεταβλητών διευθύνσεων από 2 έως 4 μποφόρ, ενώ στα νότια τμήματα θα πνέουν από τα δυτικά - βορειοδυτικά 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει