Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πρώτα στα δυτικά και στη συνέχεια στα υπόλοιπα ηπειρωτικά καθώς και στο κεντρικό, ανατολικό και βόρειο Αιγαίο, αναμένουμε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα κυρίως σε περιοχές του Ιονίου, της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς , της Πελοποννήσου και του ανατολικού Αιγαίου θα είναι τοπικά έντονα με ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Το πρώτο οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει τη Δευτέρα τη χώρα μας θα έχει μικρή διάρκεια καθώς τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά σταδιακά θα υποχωρήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 13 έως 26 στη βόρεια Ελλάδα, 14 έως 28 στη δυτική Ελλάδα, 14 έως 26 στο βόρειο Αιγαίο και από 14 έως 31 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές – νοτιοδυτικές διευθύνσεις αρχικά έως 6 και από το μεσημέρι έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένιση από το βράδυ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι δυτικοί – νοτιοδυτικοί με ένταση από 3 έως 6 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα μετά το μεσημέρι θα φτάσουν στα δυτικά τμήματα τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ, από το βράδυ όμως σταδιακά θα εξασθενίσουν.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.