Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρα αναμένουμε την Κυριακή, ενώ τοπικές νεφώσεις θα επικρατούν στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά οι οποίες από το απόγευμα βαθμιαία θα πυκνώσουν. Πρόσκαιρη επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες θα παρουσιάσει ο καιρός από τα ξημερώματα της Δευτέρας και από τα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 12 έως 27 στη βόρεια Ελλάδα, 12 έως 28 στη δυτική Ελλάδα, 14 έως 25 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 27 βαθμούς στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, ενώ στα ορεινά της Κρήτης η ελάχιστη θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα βορειοδυτικά 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 έως 5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά έως και 7 μποφόρ, ενώ από το βράδυ στα νοτιοδυτικά, στα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα θα στραφούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς έως 5 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.