Διαμαρτυρία για τη μη εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ

ΠΟΕΔΗΝ: Να μην μετατραπούν Νοσοκομεία και Υγειονομικές Μονάδες σε hot spot


ΕΛΛΑΔΑ
12:15
17/10/2019
Διαμαρτυρία για τη μη εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ
5
loading

Τα Σωματεία Εργαζομένων Αμαλία Φλέμιγκ - Σισμανόγλειο - Παίδων Πεντέλης προγραμματίζουν αύριο στις 13:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη μη εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ.

Τη συγκέντρωση καλύπτει και στηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο της πτέρυγας «Μπόμπολα» του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, «ασφαλώς είναι επιβεβλημένη η αποσυμφόρηση των νησιών από τους πρόσφυγες και μετανάστες. Ασφαλώς η κυβέρνηση πρέπει να εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών. Όχι όμως να μετατραπούν Νοσοκομεία και Υγειονομικές Μονάδες σε hot spot».

«Ημέρα με την ημέρα διαλύεται η λειτουργία του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου της Λέρου με τη δημιουργία hot spot μέσα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο που φιλοξενεί 1.800 πρόσφυγες και μετανάστες. 150 ασθενείς είναι σε συνεχή υπερδιέγερση εξαιτίας των συνθηκών που δημιουργήθηκαν. Αντί, λοιπόν, να μεταστεγαστούν οι πρόσφυγες, μετανάστες από το Νοσοκομείο της Λέρου, πάμε να φτιάξουμε και κέντρο φιλοξενίας και σε δεύτερο Γενικό Νοσοκομείο», καταλήγει η Ομοσπονδία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Αντωνιος

  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΚ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
  ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ .
  ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ............

 2. avatar Άπόρή κόράσίς

  Ότάν έρχόσάστάν δέν σάς έίπάν ότί έρχέστέ στή Ψώρόκώστάίνά ....

 3. avatar Γιατί δεν θέλουν

  τα καημένα τα εγκληματικά λαθρομεταναστάκια να τα εγκαταστήσουν μέσα στο νοσοκομείο;

 4. avatar Στάκαμαν

  Τα τάγματα εφόδου των αναρχοεγκληματικών οργανώσεων ανταρσία κλπ δεν θα «επέμβουν αντιρατσιστικά» για να διαλύσουν την συγκέντρωση με συνθήματα «ξύλο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά»; Έτσι όπως το έχουν κάνει πάμπολλες φορές. (να θυμίσω μία, το σχολείο στον Γέρακα)

 5. avatar Δεν μας λέτε

  πόσοι είναι οι πρόσφυγες και πόσοι οι μετανάστες

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει