Σε συζήτηση με τον γαλλογερμανό ακτιβιστή και πολιτικό Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ προσκαλούν το κοινό, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 13:00 το Free Thinking Zone και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της σύγχρονης ευρωπαϊκής πολιτικής, θα συζητήσει με νέους έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και bloggers, για το παρόν και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συζήτηση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming από τη σελίδα του Free Thinking Zone στο Facebook.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για κράτηση θέσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210 3617461

Με τη συνεργασία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013, στις 13:00
Free Thinking Zone
(Σκουφά 64 και Γριβαίων, Αθήνα).

O γαλλογερμανός ακτιβιστής και πολιτικός Nτανιέλ Κον-Μπεντίτ γεννήθηκε το 1945 στη νότια Γαλλία. Hγετική φυσιογνωμία του Mάη του ’68, εντάχθηκε στους Γερμανούς Πράσινους το 1984, ενώ το 1989 εξελέγη αντιδήμαρχος Φρανκφούρτης. Το 1999 ηγείται της ευρωλίστας των Γάλλων Πράσινων, ενώ το 2004 επανεκλέγεται ως γερμανός ευρωβουλευτής. Aπό το 2002 ηγείται της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πράσινων στο Eυρωκοινοβούλιο. Στις τελευταίες ευρωεκλογές ήταν επικεφαλής του γαλλικού ευρωψηφοδελτίου «Eυρώπη-Oικολογία». Είναι μαζί με τον Γκι Βέρχοφσταντ επικεφαλής του Spinelli Group, μιας ομάδας μέσα στο ευρωκοινοβούλιο που στοχεύει στη δημιουργία μιας ομόσπονδης μεταεθνικής Ευρώπης.