144 χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη απόσταξη της οικογένειας Μπαμπατζιμόπουλου. 144 καλοκαίρια απολαμβάνουμε το αυθεντικό, παραδοσιακό Ούζο και Τσίπουρο Μπαμπατζίμ.

Και φέτος λοιπόν το καλοκαίρι είναι εδώ! Και θέλει εκδρομές, μπάνια, αλμύρα, χαμόγελα και διασκέδαση με φίλους. Ο καλύτερος τρόπος για να το απολαύσουμε είναι με τα μοναδικά σε γεύση και αρώματα, παραδοσιακά, ελληνικά ούζα και τσίπουρα Μπαμπατζίμ!

Στο παρεΐστικο ταβερνάκι, εκεί που σκάει το κύμα, οι θαλασσινοί μεζέδες βρήκαν το ταίρι τους, που δεν είναι άλλο από το ούζο Μπαμπατζίμ. Το μοναδικό άρωμά του και η ξεχωριστή γεύση του, αποτέλεσμα της παραδοσιακής απόσταξης και του παντρέματος του μάραθου με τον γλυκάνισο, θα ταιριάξει εξαιρετικά με μεζέδες όπως χταπόδι, καλαμαράκια, μύδια και στρείδια.

Κι αν η παρέα προτιμά τη φρεσκάδα και τα αρώματα του τσίπουρου, το τσίπουρο Μπαμπατζίμ, είτε χωρίς γλυκάνισο είτε με γλυκάνισο, σίγουρα θα σας κερδίσει.

Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ χωρίς γλυκάνισο συνοδεύει άριστα μεζέδες όπως μανιτάρια, κολοκυθάκια, ελιές, τυριά και φυσικά κάθε λογής καρπό της γης. Για τους λάτρεις των πλούσιων αρωμάτων του γλυκάνισου, το τσίπουρο Μπαμπατζίμ με γλυκάνισο θα ταιριάξει μοναδικά με μεζέδες της θάλασσας, όπως ακριβώς και το ούζο.

Το μυστικό των αποσταγμάτων Μπαμπατζίμ, βρίσκεται στη συνταγή της παραδοσιακής απόσταξης. Συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά ήδη από το 1875, αποτυπώνοντας σε κάθε γουλιά την παράδοση και την αυθεντικότητα τους.

Ο άρχοντας της απόσταξης, ο αείμνηστος Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, δημιούργησε εξαιρετικής ποιότητας τσίπουρα και ούζα, τα οποία αποτελούν την ιδανική συνοδεία για εσάς και την παρέα σας, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.

Τελικά, όποιες και αν είναι οι γευστικές επιλογές σε κάθε παρέα, το Ούζο και το Τσίπουρο Μπαμπατζίμ θα εντυπωσιάσουν και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς! Πάντα θα υπάρχει το δίλημμα ούζο ή τσίπουρο… Για αυτό η απάντηση θα είναι σταθερά μία: Και ούζο και τσίπουρο, αρκεί να είναι Μπαμπατζίμ!

Στην υγειά σας λοιπόν και καλό Καλοκαίρι!

*Απόλαυση της παράδοσης με ευχάριστη συνοδεία ούζου και τσίπουρου με μέτρο!

*Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων Μπαμπατζίμ γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Α.Ε.