Η αντιστροφή μέτρηση για το Πάσχα έχει ξεκινήσει και η ώρα της «κρίσης» για νέους και έμπειρους νονούς πλησιάζει με τα βαφτιστήρια να περιμένουν με αγωνία τα πολυπόθητα δώρα και τις λαμπάδες τους.

Νονές και νονοί με διαφορετικά στυλ, διαφορετικές προτιμήσεις και «κοσμοθεωρίες» έχουν λάβει δράση και ψάχνουν ήδη την πιο εντυπωσιακή λαμπάδα, το πιο νόστιμο σοκολατένιο αβγό αλλά και εκείνο το δώρο που θα κάνει τους μικρούς ήρωες να χοροπηδούν από χαρά.

Οι επιλογές για δώρα είναι πάρα πολλές και ο χρόνος πάντα τόσο περιορισμένος.

Η παράδοση επιτάσσει λαμπάδες με super ήρωες, αλλά και χειροποίητες για τους λάτρεις της vintage εποχής, καθώς και μεγάλα Σοκολατένια Αβγά που κάνουν τις γιορτινές αυτές μέρες πάντα λίγο πιο ξεχωριστές.

Λαμπάδες για όλα τα γούστα

Ο απόλυτος οδηγός δώρων που ακολουθεί θα κάνει το βαφτιστήρι σου χαρούμενο και εσένα τον πιο περήφανο νονό!

Με μια βόλτα στο Public θα βρεις απίστευτη ποικιλία σε λαμπάδες όλων των ειδών και το καλύτερο; Μοναδικές τιμές και εξυπηρέτηση που ξεχωρίζει!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα στη λαμπάδα μονόκερο ή τη λαμπάδα γραβάτα για να κυκλοφορεί το βαφτιστήρι σου με την πιο πρωτότυπη λαμπάδα.

Ή μήπως να διαλέξεις μια χειροποίητη με κορδέλες, χρώματα και στολίδια, ιδιαίτερη όσο και το πνευματικό σου παιδί;

Αν πάλι λατρεύεις τους super ήρωες όσο και το βαφτιστήρι σου, το Public είναι εδώ για να σου προτείνει τις πιο εντυπωσιακές λαμπάδες με τους αγαπημένους ήρωες όλων!

Τα πιο λαχταριστά σοκολατένια αβγά

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα σοκολατένια αβγά;

Μικροί και μεγάλοι περιμένουν με λαχτάρα για ένα κομματάκι λαχταριστής σοκολάτας μετά το πασχαλινό τραπέζι.

Διάλεξε το καλύτερο και κέρδισε και φέτος με το σπαθί σου τον τίτλο του καλύτερου νονού!

Το πολυπόθητο πασχαλινό δώρο

Και αφού έκλεισες με τα βασικά, η μεγάλη πρόκληση είναι το δωράκι των μικρών. Οι ιδέες είναι τόσες πολλές.

Αν είσαι από τους ψαγμένους νονούς θα ψάξεις για βιβλία, εκπαιδευτικά παιχνίδια και παζλ που θα χαρίσουν δημιουργικές στιγμές στα παιδιά.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των cool νονών θα αναζητήσεις Κονσόλες, Video Games και Gadgets και μεταξύ μας θα χαρίσεις τεράστια χαμόγελα ευτυχίας στο βαφτιστήρι σου.

Είσαι tech lover νονός;

Τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει το ενθουσιασμένο βαφτιστήρι σου πέρα από κινητό, Tablet, Laptop, Drone, φωτογραφική μηχανή ή ένα high tech αξεσουάρ;

Για σίγουρα παιδικά χαμόγελα μπορείς πάντα να ποντάρεις στα κλασικά και αγαπημένα δώρα και να παίξεις κι εσύ μαζί τους μέχρι τελικής πτώσης!

Το Πάσχα πλησιάζει και το άγχος για τη σωστή επιλογή αυξάνεται καθημερινά.

Νονοί του κόσμου ενωθείτε… και μην ξεχνάτε, ένα πέρασμα από τα Public θα σας «στέψει» νικητές στη μεγάλη πασχαλινή πρόσκληση!