Επεισόδια γίνονται μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου. Η πορεία διαλύθηκε στην Ομόνοια, ενώ μέρος αυτής έστριψε στην Εμμανουήλ Μπενάκη με κατεύθυνση προς τα Εξάρχεια.

Εστίες φωτιάς και πύρινα οδοφράγματα υπάρχουν αυτή την ώρα στη Μπενάκη, ενώ άγνωστα άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Σόλωνος. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών.  Μέτωπο υπάρχει και στη Ζωοδόχου Πηγής, καθώς και στους γύρω δρόμους.

Στα στενά από τη Σόλωνος προς την Πανεπιστημίου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πυροσβεστικό που προσπαθούσε να προσεγγίσει τη Μπενάκη για να σβήσει τις φωτιές, απομακρύνθηκε λόγω των επεισοδίων.

Η οδός Στουρνάρη είναι γεμάτη από διαδηλωτές που εκτοξεύουν βόμβες μολοτοφ εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ στα γύρω στενά καίγονται κάδοι απορριμμάτων. Την ίδια ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν από απόσταση τουλάχιστον 30 μέτρων τους διαδηλωτές, κρατώντας στάση αναμονής.

Πιο ήρεμα είναι τα πράγματα στο Σύνταγμα όπου κατέληξε η πορεία νωρίτερα καθώς στην κυκλοφορία έχουν δοθεί τόσο η οδός Πανεπιστημίου όσο και η οδός Ακαδημίας.