Αναστολή των κινητοποιήσεών τους σε ένδειξη καλής θέλησης αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο καζίνο της Κέρκυρας που κρατούσαν από χθες κλειστό το Αχίλλειον, απαγορεύοντας την είσοδο στους τουρίστες.

Οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση διαλόγου από το ο γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, τη διοίκηση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και την πρωτοβουλία της βουλευτού Κερκύρας και πρώην υφυπουργού Πολιτισμού κ. Α. Γκερέκου.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που έβγαλαν «θα είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση στις θέσεις εργασίας μας μέσα στο χώρο του Αχιλλείου εκφράζοντας έτσι την αταλάντευτη βούλησή μας να συνεχίσουμε κάθε αγωνιστική κινητοποίηση μέχρι την τελική δικαίωσή μας.

Εκφράζουμε επίσης, την βαθιά ικανοποίησή μας για την πρωτοβουλία της βουλευτού Κερκύρας Α. Γκερέκου να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη των αρμόδιων πολιτικών και υπηρεσιακών φορέων για την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συζητηθούν συγκεκριμένες βιώσιμες προτάσεις διασφάλισης των θέσεων εργασίας στις οποίες έχουμε τοποθετηθεί και παραμένουμε με συνεχείς και αδιάκοπες συμβάσεις εργασίας για πάνω από είκοσι χρόνια»

Πηγή:enimerosi.com