Ο Ηλίας Πλιόγκας, δάσκαλος από τα Γιαννιτσά, του οποίου το όνομα αναφέρθηκε σε ανακοίνωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, ως οργανωτής αποδοκιμασιών από ομάδα ατόμων σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και της ίδιας, χθες στα Γιαννιτσά, έξω από το Ειρηνοδικείο της πόλης, διαψεύδει ότι είχε οποιαδήποτε «οργανωτική» συμμετοχή.

Απαντώντας στην κ. Τζάκρη, με επιστολή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρει ότι «χθες το μεσημέρι 19/6 στο αποκλεισμένο από τους δεκάδες άνδρες και περιπολικά της Αστυνομίας κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών, κινούμασταν εκατοντάδες ανυποψίαστοι πολίτες. Μπορεί να μας απαγορέψατε τη χρήση του όρου Μακεδονία αλλά νισάφι, δεν θα μας απαγορέψετε και να περπατάμε στην πόλη που γεννηθήκαμε».

Διαψεύδει, επίσης, οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, κάνει λόγο για «ασύστολα ψεύδη» της κ. Τζάκρη, όταν «ταυτίζει με τη ΧΑ ανθρώπους που είναι ορκισμένοι εχθροί της» και «θράσος», από την πλευρά της βουλευτή, αφού, όπως λέει ο κ. Πλιόγκας, επιλέγει «να κατασυκοφαντεί πολιτικούς αντιπάλους της και να σπιλώνει υπολήψεις».

TAGS