Που βρίσκεται άραγε η χριστουγεννιάτικη μαγεία; Στα πολύχρωμα φωτάκια που σκορπούν τη λάμψη τους ή μήπως στα κουδουνάκια των ταράνδων του Άγιου Βασίλη;

Φέτος η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στα παιδικά χαμόγελα που γεννιούνται μέσα σε μια στιγμή, το πρόσωπο τους φωτίζεται και η καρδιά τους ξεχειλίζει ευγνωμοσύνη. Κι είναι τόσο απλή και μαζί τόσο σημαντική να τη δημιουργήσεις!

Κρύβεται σε εορταστικά γεύματα και σε κουτιά αγάπης και προσφέρει χαρά τόσο σε αυτόν που τη δίνει όσο και σε αυτή που τη δέχεται, με έναν μαγικό, συμβολικό και παραμυθένιο τρόπο.

Αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε στους συνανθρώπους μας, μικρούς και μεγάλους, που το έχουν ανάγκη η ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστή στην ευχή του ιδρυτή της Γεράσιμου Βασιλόπουλου συμμετέχει και φέτος στη διαδικασία συλλογής και μοιράσματος τροφίμων.

abxregeogi4

Για έβδομη συνεχή χρονιά προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 6.000 οικογένειες με παιδιά σε όλη την Ελλάδα, μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και του «Μπορούμε», κάνοντας πραγματικότητα τη μαγεία των γιορτών σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ακόμη, με τα Κουτιά Αγάπης, η ΑΒ Βασιλόπουλος σας δίνει τη δυνατότητα με μόλις 4,50 ευρώ να προσφέρετε ένα κουτί με βασικά προϊόντα σε δικούς σας ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, είτε να το αφήσετε στο καλάθι Καλού Σκοπού για την υποστήριξη του τοπικού Φορέα με τον οποίο συνεργάζεται το εκάστοτε κατάστημα.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα δώσει το αντίστοιχο ποσό με τις πωλήσεις από το κουτί στην Τράπεζα Τροφίμων.

Και η χριστουγεννιάτικη προσφορά δεν σταματά εδώ, καθώς μπορείτε να διδάξετε και στα παιδιά σας την αξία της προσφοράς. Ένα παιδικό παραμύθι σας περιμένει στο σταντ Καλού Σκοπού έναντι 1,99 ευρώ.

Παράλληλα, αυτά τα Χριστούγεννα σε όλα τα καταστήματα μέρος των πωλήσεων ειδικά σηματοδοτημένων προϊόντων θα προσφερθούν σε φορείς σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά.

Αφεθείτε στη μαγεία της προσφοράς επιλέγοντας την ΑΒ Βασιλόπουλο!