Η TUI ψηφίζει… Μάταλα

Ως έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Κρήτη


ΕΛΛΑΔΑ
14:29
19/12/2011
Η TUI ψηφίζει... Μάταλα
loading

Τα Μάταλα του δήμου Φαιστού αναδεικνύει  η εταιρία TUI, ως έναν από τους σημαντικότερους προτεινόμενους τουριστικούς προορισμούς στην Κρήτη. Στον δικτυακό τόπο της TUI Travel τα Μάταλα προτείνονται ως ο δεύτερος σημαντικότερος προορισμός της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, μετά το Ανάκτορο της Κνωσού.

Ο δήμος Φαιστού και τα Μάταλα αναδεικνύονται ως ένας από τους τρεις κορυφαίους προορισμούς στην Κρήτη, από τον τουριστικό οργανισμό.

Σύμφωνα με τον δήμο, αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εξέλιξης, αποτελεί η προσπάθεια που υλοποιείται από πέρυσι το Μάιο και η οποία στοχεύει σε μια μεθοδική ανάκαμψη του τουρισμού, του τουριστικού, αλλά και του πολιτισμικού αποθέματος του δήμου.

Είναι χαρακτηριστικό πως από πέρυσι τουριστικοί πράκτορες και φορείς ανά τον κόσμο είχαν ενημερωθεί για το Matala Festival 2011, ενώ ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου είχαν παραλάβει ενημερωτικά Newsletters, για το Matala Festival 2012, τις δυνατότητες τουρισμού και εναλλακτικών μορφών τουρισμού σε όλο το δήμο, αλλά και για τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής συνολικά.

«Το ότι εντασσόμαστε στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Κρήτης από έναν κορυφαίο τουριστικό οργανισμό μας γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά και θεωρούμε πως ανταμείβει τους κόπους μας», ανέφερε σε δηλώσεις της η δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, και πρόσθεσε ότι στο δήμο γίνονται τεράστιες προσπάθειες συνολικής ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα. «Η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη στον τομέα του τουρισμού, μας δίνει δύναμη για να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο, διότι ο δήμος μας διαθέτει ομορφιές και μνημεία απ' άκρη σ' άκρη του, τα οποία επιχειρούμε να αναδείξουμε συνολικά στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος», είπε. 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει