Σκηνές αποκάλυψης στην Ύδρα

«Έβλεπα το μαγαζί μου να καταστρέφεται, αλλά ήταν αδύνατο να πλησιάσω» - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τους χειμάρρους


ΕΛΛΑΔΑ
19:35
23/10/2015
Σκηνές αποκάλυψης στην Ύδρα
loading

Σκηνές αποκάλυψης έζησε σήμερα το νησί της Ύδρας που βρέθηκε στο έλεος την κακοκαιρίας με τα στενά και το λιμάνι να μοιάζουν με ορμητικούς χείμαρρους.

Ένας από τους καταστηματάρχες που είδε την περιουσία του να καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά, περιέγραψε τις απίστευτες σκηνές που έζησε:

«Έχω κάτσει σε απέναντι μαγαζί γιατί δεν μπορώ να φτάσω στο δικό μου. Το βλέπω να καταστρέφεται, αλλά είναι αδύνατο να φτάσω. Ο μόνος τρόπος για να καταφέρω να πάω απέναντι είναι να πάω κολυμπώντας από το λιμάνι», δήλωσε ο κος Μελαχροινός, μιλώντας στο Piraeuspress.gr.

Στην ερώτηση αν μπορεί να υπολογίσει το μέγεθος της καταστροφής η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Έχουν καταστραφεί 4 καφετέριες στο λιμάνι κι άλλα μαγαζιά πιο πάνω, η καταστροφή είναι σίγουρα πάνω από 3 με 4 εκατ. ευρώ».

Ο κος Μελαχροινός ανέφερε πως η καταστροφή είναι τεράστια και πως κρίνεται απαραίτητη η βοήθεια της περιφέρειας και όχι μόνο, για να μπορέσει το νησί να ξανασταθεί στα πόδια του.

Σημειώνεται πως η δημοτική αρχή αποφάσισε να παρέμβει αφού καλπάσει η κακοκαιρία. Μέχρι τότε κάτοικοι και καταστηματάρχες θα παραμείνουν στο έλεος της με μόνο βοηθό ένα κλιμάκιο της πυροσβεστικής.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τους χειμάρρους που σάρωσαν την Ύδρα...

ydra01 ydra02 ydra03 ydra04 ydra05 ydra06 ydra07

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: piraeuspress.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει