Στην όπως τόνισε άψογη συνεργασία της Αστυνομίας με τους εκπροσώπους των αγροτών εστίασε το πρωί της Τετάρτης (21/2) η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφερόμενη στην κάθοδο τους στην Αθήνα.

«Χθες αποδείχτηκε ότι όταν υπάρχει καλή συνεργασία μπορούν όλα να πραγματοποιηθούν», σχολίασε στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η κα Δημογλίδου, τονίζοντας πως η μετάβαση των αγροτών στο κέντρο της πόλης, συνοδεία της αστυνομίας, ήταν ομαλή.

«Ύστερα από συνεννόηση με τους εκπροσώπους των αγροτών, γύρω στις 10:00 – 11:00 αναμένεται να ξεκινήσει η αποχώρησή τους σταδιακά. Θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή, Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Λεωφόρος Αθηνών, Λεωφόρος Κηφισού ώστε να επιστρέψουν στις περιοχές τους. Φυσικά, θα συνοδεύονται από περιπολικά της αστυνομίας», σημείωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Όσο για σήμερα, Τετάρτη, σύμφωνα με την κα Δημογλίδου ήδη από τις πρωινές ώρες είναι κλειστή η Λεωφόρος Αμαλίας και η Όθωνος, καθώς στο σημείο έχουν σταθμεύσει περί τα δεκάδες τρακτέρ, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθούν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.