
ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Κοτόπουλο με σάλτσα μανιταριών
Έτοιμο σε χρόνο μηδέν

Η ιδανικότερη θερμοκρασία για να ψήσετε ζουμερά μπιφτέκια
Ένα από τα πιο νόστιμα, εύκολα και αγαπητά φαγητά

Πίτα από σπαγγέτι
Σερβίρετε με μια πράσινη σαλάτα και έχετε ένα υπέροχο, ζεστό γεύμα

Σπιτική φραουλόπιτα
Ιδανικό συνοδευτικό για τον απογευματινό καφέ

Φτερούγες κοτόπουλου με σκόρδο και παρμεζάνα
Εναλλακτική πρόταση για ένα πρωτότυπο ορεκτικό

Το συστατικό που θα απογειώσει τα μπιφτέκια γαλοπούλας σας
Πώς να κάνετε ζουμερά μπιφτέκια γαλοπούλας

Κέικ λεμονιού με μύρτιλα
Αρωματικό και άκρως απολαυστικό

Ζυμαρικά με κοτόπουλο και μανιτάρια
Μαγειρεμένα όλα μαζί

Cheesecake με γιαούρτι
Δεν χρειάζεται ψήσιμο

Ρύζι με σαφράν
Τέλειο συνοδευτικό για κρέας ή κοτόπουλο

Πόσο ασφαλές είναι να καταναλώνετε στρείδια τους καλοκαιρινούς μήνες
Τι πρέπει να προσέξετε

Γλυκόξινο κοτόπουλο με ανανά
Εύκολη πρόταση ακόμη και για τα βράδια της εβδομάδας

Σούπα με ζυμαρικά και λουκάνικα
Ιταλική συνταγή που θα σας ξετρελάνει

Πατατοσαλάτα με σος τζατζίκι
Δροσιστικό και αρωματικό συνοδευτικό

Φακές με κάρυ και γάλα καρύδας
Σούπα κρεμώδης και πικάντικη

Ζεστό ντιπ με φέτα και τυρί κρέμα
Σερβίρετε με ψωμί ή τσιπς τορτίγιας

Νιόκι με σάλτσα πέστο και ντοματίνια
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για τα βράδια της εβδομάδας

Αλεύρι: Έχει ημερομηνία λήξης;
Πώς θα καταλάβετε αν έχει χαλάσει – Ο καλύτερος τρόπος για να το αποθηκεύσετε

Το κόλπο με το μούλιασμα για να μειώσετε το χρόνο μαγειρέματος των φακών στο μισό
Γιατί πρέπει να τις αφήνετε στο νερό για τουλάχιστον 4 ώρες

Τρούφες σοκολάτας με κάρδαμο και πορτοκάλι
Ένας συγκλονιστικός συνδυασμός αρωμάτων

Τι θα σερβίρει η βασιλική οικογένεια στη στέψη του βασιλιά Καρόλου
Η συνταγή για να φτιάξετε το βασικό πιάτο του επίσημου γεύματος

Ροζ λεμονάδα
Με φυσικό χρώμα

Ναπολιτάνικη ζύμη πίτσας
Για μια αυθεντική ιταλική εμπειρία στο σπίτι

Κοτόπουλο με κάσιους και νουντλς
Γρήγορη, εύκολη και τόσο νόστιμη συνταγή

Ζουμερή πορτοκαλόπιτα
Με υπέροχο σιρόπι πορτοκαλιού και κανέλας

Smoothie με μήλο και φυστικοβούτυρο
Μετατρέψτε το αγαπημένο σας υγιεινό σνακ σε ένα εξίσου θρεπτικό smoothie

3 πράγματα που κάνετε λάθος όταν μαγειρεύετε μια μπριζόλα
Αποφύγετέ τα για να επιτύχετε το ιδανικό ζουμερό αποτέλεσμα

Σάντουιτς καπρέζε
Νόστιμη πρόταση ακόμη και για ελαφρύ μεσημεριανό

Μπράουνις μπανάνας με φυστικοβούτυρο
Σοκολατένια απόλαυση που λιώνει στο στόμα

Αυγά σκραμπλ με καπνιστό σολομό, σπαράγγια και κατσικίσιο τυρί
Για ένα δυναμωτικό ξεκίνημα ημέρας

Γιατί πρέπει να προσθέσετε μέλι στη μαρινάδα για μπριζόλες
Πώς επηρεάζει τη γεύση και την υφή του πιάτου σας

Ψητός σολομός με σπαράγγια σε σάλτσα βουτύρου
Εκπληκτικός συνδυασμός γεύσεων

Τάρτα με μπρόκολο και τσένταρ
Ακόμη και για μεσημεριανό στο γραφείο

Κροκέτες σολομού στο τηγάνι
Με δροσερό ντιπ από ξινή κρέμα και λεμόνι

Σπιτικά μπιφτέκια κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα
Ζουμερά και λαχταριστά, έτοιμα σε λίγη ώρα

Πώς να φτιάξετε το καλύτερο smoothie αποτοξίνωσης
Με πιπέρι καγιέν για ένταση

Γεμιστά αυγά
Από αυτά που περίσσεψαν την Ανάσταση

Πράσινο smoothie αποτοξίνωσης
Γεμάτο με ισχυρές υπερτροφές όπως σπανάκι και σέλινο, μπανάνα και τζίντζερ

Αλμυρή βάφλα με αυγό και μπέικον
Για ένα πλούσιο και χορταστικό πρωινό στο σπίτι

Γιαούρτι με ανανά, ακτινίδιο, μάνγκο και σιρόπι τζίντζερ
Ιδανικό για πρωινό ή και επιδόρπιο

Αφράτα μάφινς με κομματάκια σοκολάτας
Για να ξεκινήσετε την ημέρα με τον πιο απολαυστικό τρόπο

Αυγά: Γιατί είναι σημαντικό το χρώμα του κρόκου
Ο σημαντικότερες παράγοντας που καθορίζει το χρώμα του

Λεμονάτες πατάτες φούρνου
Λιώνουν στο στόμα

Ψητό αρνί στο φούρνο
Για το πασχαλινό τραπέζι

Μυστικά για επιτυχημένα σπιτικά τσουρέκια
Συμβουλές για να κάνετε τσουρέκια αέρινα, μαστιχωτά και μυρωδάτα

Πώς να κάνετε μαγειρίτσα
Για το βράδυ της Ανάστασης

Πασχαλινά κουλουράκια
Με άρωμα πορτοκαλιού και βανίλιας

Σπιτικό πασχαλινό τσουρέκι
Αφράτο και αρωματικό

Πώς να βάψετε κόκκινα αυγά με φυσικό τρόπο
Βήμα- βήμα όλη η διαδικασία

Σάντουιτς με καπνιστό σολομό
Τέλεια επιλογή ακόμη και για μεσημεριανό γεύμα