Υλικά

  • Το χυμό από 3 λεμόνια
  • Το χυμό από 1 λάιμ
  • 5- 6 κ. σ. ζάχαρη άχνη, ανάλογα με τη γεύση
  • 4 κλαδάκια φρέσκιας μέντας
  • Νερό βρύσης ή ανθρακούχο νερό, για συμπλήρωμα

Εκτέλεση

  1. Προσθέστε το χυμό λεμονιού σε μια κανάτα με το χυμό και το ξύσμα λάιμ και τη ζάχαρη. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  2. Συμπληρώστε με άφθονο πάγο και περίπου ένα λίτρο νερό βρύσης ή ανθρακούχο νερό. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε περισσότερη ζάχαρη, ανάλογα με τη γεύση.
  3. Προσθέστε τα κλαδάκια μέντας στην κανάτα και ανακατέψτε καλά.
  4. Σερβίρετε παγωμένη.