Υλικά

  • ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα (φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια)
  • 4-5 ξυλαράκια κανέλα
  • 100 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος light 3%
  • λίγο κονιάκ

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη για 10 λεπτά για να είναι πολύ κρύα.
  2. Κατόπιν λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί και την κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις λιώσει.
  3. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ έντονα και την προσθέτουμε στη σοκολάτα. Ενώ ανακατεύουμε ρίχνουμε και το κονιάκ.
  4. Σερβίρουμε σε μπολάκια στρώσεις σοκολάτα-φρούτα-σοκολάτα-φρούτα.
  5. Τέλος, ρίχνουμε ξυλάκια κανέλας πάνω στα φρούτα. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει πριν το σερβίρουμε.