Υλικά

  • 400 γρ. ζωμό κοτόπουλου
  • 300 γρ. ζωμό λαχανικών
  • 1 φλ. τσαγιού νερό
  • 1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους
  • 2 καρότα, κομμένα σε φέτες
  • 2 κοτσάνια σέλινο, κομμένα σε κύβους
  • 1 κονσέρβα ντομάτες σε κύβους
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκα πράσινα φασολάκια ψιλοκομμένα
  • 1 φλ. τσαγιού κόκκους καλαμποκιού
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Καρυκεύματα της επιλογής σας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ανακατέψτε το ζωμό, το χυμό ντομάτας, το νερό, τις πατάτες, τα καρότα, το σέλινο, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τα πράσινα φασόλια και το καλαμπόκι.
Βήμα 2
Αλατοπιπερώστε, προσθέστε τα καρυκεύματα της επιλογής σας και αφήστε να πάρει μια βράση.
Βήμα 3
Χαμηλώστε λίγο τη φωτιά και σιγοβράστε για 30 λεπτά ακόμη ή μέχρι να μαλακώσουν όλα τα λαχανικά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.