Υλικά

  • 5 φρέσκα σπαράγγια
  • 8 μεγάλα αβγά, χτυπημένα
  • 1/4 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1/8 κ. γλ. αλεσμένο μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 2 κ. γλ. ελαιόλαδο
  • 6 φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι, ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • 100 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 1 μάτσο βασιλικό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αφαιρέστε τις σκληρές άκρες των σπαραγγιών και μαγειρέψτε τα σπαράγγια στον ατμό για 5 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και σουρώστε καλά.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα, προσθέστε το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 3
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαραθεί και στη συνέχεια προσθέστε τα μανιτάρια και σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 4
Προσθέστε το σπανάκι και μαγειρέψτε μέχρι να μαραθεί τελείως. Ρίξτε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τα αβγά στο τηγάνι και ανακατέψτε.
Βήμα 5
Πασπαλίστε από πάνω με την μοτσαρέλα, διακοσμήστε με τα σπαράγγια και το βασιλικό και ψήστε για 10 με 15 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.