Υλικά

  • 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 200 γρ. φρέσκα πράσινα φασολάκια καθαρισμένα
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 100 γρ. αμύγδαλα σε φέτες

Εκτέλεση

Βήμα 1
Λιώστε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα φασόλια και το σκόρδο.
Βήμα 2
Μαγειρέψτε για 7- 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Βήμα 3
Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε μέχρι να αποκτήσουν ένα ανοιχτό καφέ χρώμα.
Βήμα 4
Μόλις μαγειρευτούν τα φασόλια ανακατέψτε με τα φρυγανισμένα αμύγδαλα και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.