Υλικά

  • 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 200 γρ. φρέσκα πράσινα φασολάκια καθαρισμένα
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 100 γρ. αμύγδαλα σε φέτες

Εκτέλεση

  1. Λιώστε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα φασόλια και το σκόρδο.
  2. Μαγειρέψτε για 7- 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
  3. Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε μέχρι να αποκτήσουν ένα ανοιχτό καφέ χρώμα.
  4. Μόλις μαγειρευτούν τα φασόλια ανακατέψτε με τα φρυγανισμένα αμύγδαλα και σερβίρετε.