Υλικά

  • 1,2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου
  • 2 κ. γλ. αλάτι
  • 2 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 φλ. τσαγιού σάλτσα μπάρμπεκιου
  • 500 ml μπύρα
  • 1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε το κοτόπουλο, τη σάλτσα μπάρμπεκιου και τη μπύρα.
  3. Σκεπάστε και σιγομαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 3 ώρες.
  4. Αφαιρέστε το κοτόπουλο από την κατσαρόλα και τοποθετήστε σε ένα ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
  5. Βουρτσίστε με επιπλέον σάλτσα μπάρμπεκιου, πασπαλίστε με λίγη καστανή ζάχαρη και ψήστε στο φούρνο για 8-10 λεπτά.