Υλικά

  • 650 γρ. τετράγωνα μπισκότα
  • 200 γρ. κακάο
  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 3 αβγά
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 1 φλ. τσαγιού κονιάκ
  • 2 πλάκες βουτύρου
  • 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια
  • Τρούφα, ινδοκάρυδο ή σκόνη κακάο για επικάλυψη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 2
Ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Πλάστε σε μπαλίτσες- μπουκίτσες.
Βήμα 4
Περάστε κάθε τρούφα από την επικάλυψη της αρεσκείας σας.
Βήμα 5
Τοποθετήστε στο ψυγείο και απολαύστε κρύες. Διατηρούνται για περίπου 3 ημέρες σε αεροστεγή συσκευασία. Εναλλακτικά, καταψύξτε και καταναλώστε μέσα σε ένα μήνα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.