Υλικά

  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. φέτα τριμμένη
  • 150 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
  • Φέτες μπαγιάτικου ψωμιού
  • 2 αβγά
  • Λίγο βούτυρο
  • 3/4 φλ. τσαγιού γάλα
  • Αλάτι, Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ζεστάνετε λίγο λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι, το πράσο και το σπανάκι, αφού αλατοπιπερώσετε.
Βήμα 2
Αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέστε τη φέτα και ανακατέψτε.
Βήμα 3
Αλείψτε τις φέτες ψωμιού με λίγο βούτυρο και από τις δύο πλευρές και τοποθετήστε τες σε ένα ταψί ή γυάλινο πιρέξ.
Βήμα 4
Τοποθετήστε από πάνω μια στρώση με σπανάκι, καλύψτε πάλι με ψωμί και τελειώστε με ακόμη μία στρώση σπανάκι.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με το κίτρινο τριμμένο τυρί.
Βήμα 6
Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα και περιχύστε το μείγμα στο σουφλέ.
Βήμα 7
Ψήστε μέχρι να ροδίσει.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο