Υλικά

  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • Χυμό από δύο λεμόνια
  • Προαιρετικά λίγα φύλλα δυόσμου, βασιλικού ή μέντας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τοποθετήστε όλα τα υλικά και τα φύλλα δυόσμου, βασιλικού ή μέντας.
Βήμα 2
Ανακατέψτε με σύρμα μαγειρικής μέχρι να έρθουν σε σημείο βρασμού και η πανακότα σας να έχει τη μορφή ρευστής κρέμας.
Βήμα 3
Σερβίρετε σε ατομικά βαζάκια ή ποτηράκια και τοποθετήστε για λίγες ώρες στο ψυγείο, μέχρι να σταθεροποιηθεί το γλυκό σας.
TAGS