Υλικά

  • 1 συσκευασία άψυτη ζύμη για μπισκότα
  • 2 κ. σ. σος μαρινάρα
  • 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
  • 2 πρέζες αποξηραμένο βασιλικό
  • 2 κ. σ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 8 μικρά πεπερόνι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βάλτε τη ζύμη για το μπισκότο σε μία κούπα, ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων.
Βήμα 2
Τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι η ζύμη να αρχίσει να φουσκώνει.
Βήμα 3
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετήστε την σος μαρινάρα, το σκόρδο σε σκόνη και μία πρέζα βασιλικού και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4
Ρίξτε το μείγμα της σάλτσας πάνω στη ζύμη του μπισκότου και καλύψτε με την τριμμένη μοτσαρέλα και τα πεπερόνι.
Βήμα 5
Καλύψτε την κούπα ελαφρώς με μία πετσέτα κουζίνας και τοποθετήστε στον φούρνο μικροκυμάτων για 30- 45 δευτερόλεπτα ακόμη, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθεί καλά η ζύμη.
Βήμα 6
Γαρνίρετε με τον υπόλοιπο βασιλικό και αφήστε την μίνι πίτσα να κρυώσει για 5 λεπτά πριν την σερβίρετε.
TAGS