Υλικά

  • 1 συσκευασία άψυτη ζύμη για μπισκότα
  • 2 κ. σ. σος μαρινάρα
  • 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
  • 2 πρέζες αποξηραμένο βασιλικό
  • 2 κ. σ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 8 μικρά πεπερόνι

Εκτέλεση

  1. Βάλτε τη ζύμη για το μπισκότο σε μία κούπα, ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων.
  2. Τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι η ζύμη να αρχίσει να φουσκώνει.
  3. Σε ένα μικρό μπολ τοποθετήστε την σος μαρινάρα, το σκόρδο σε σκόνη και μία πρέζα βασιλικού και ανακατέψτε καλά.
  4. Ρίξτε το μείγμα της σάλτσας πάνω στη ζύμη του μπισκότου και καλύψτε με την τριμμένη μοτσαρέλα και τα πεπερόνι.
  5. Καλύψτε την κούπα ελαφρώς με μία πετσέτα κουζίνας και τοποθετήστε στον φούρνο μικροκυμάτων για 30- 45 δευτερόλεπτα ακόμη, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθεί καλά η ζύμη.
  6. Γαρνίρετε με τον υπόλοιπο βασιλικό και αφήστε την μίνι πίτσα να κρυώσει για 5 λεπτά πριν την σερβίρετε.