Υλικά
- 1 ½ κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε μικρές μερίδες
- 2 κιλά κρεμμυδάκια στρογγυλά ξερά στιφάδου καθαρισμένα
- 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια
- 2 κ. σ. πελτέ τομάτας
- 5 κ. σ. χυμό τομάτας
- 2 ξυλάκια κανέλας
- 6 γαρύφαλλα
- 4 μπαλίτσες μπαχάρι
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 φύλλα δάφνης
- 1/2 φλυτζάνι κρασί λευκό
- 1 φλυτζανάκι του καφέ ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο