Υλικά

  • 1 ½ κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε μικρές μερίδες
  • 2 κιλά κρεμμυδάκια στρογγυλά ξερά στιφάδου καθαρισμένα
  • 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια
  • 2 κ. σ. πελτέ τομάτας
  • 5 κ. σ. χυμό τομάτας
  • 2 ξυλάκια κανέλας
  • 6 γαρύφαλλα
  • 4 μπαλίτσες μπαχάρι
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1/2 φλυτζάνι κρασί λευκό
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο ελαιόλαδο