Υλικά

  • 1 συσκευασία προψημένη ζύμη πίτσας
  • 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα πέστο
  • 1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
  • 1/2 φλ. τσαγιού πράσινη πιπεριά κομμένη
  • 60 γρ. μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 120 γρ. καρδιές από αγκινάρα, ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. τσαγιού φέτα τριμμένη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς.
Βήμα 2
Ανοίξτε την ζύμη της πίτσας και απλώστε από πάνω την σάλτσα πέστο.
Βήμα 3
Προσθέστε τις ντομάτες, τις πιπεριές, τις ελιές, το κρεμμύδι, τις αγκινάρες και την φέτα.
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 8- 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.