Υλικά

  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 2 βανίλιες
  • 2-3 αβγά ελαφρά χτυπημένα
  • 4 φλιτζάνια αλεύρι
  • 3 φλιτζάνια γάλα

Εκτέλεση

  1. Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε τα υλικά για τις κρέπες φτιάχνοντας ένα μείγμα απαλό.
  2. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι 30εκ. το αλείφουμε με βούτυρο, ρίχνουμε κουταλιές απ’ το μείγμα να απλωθεί στον πάτο, ψήνουμε να ροδίσει, τη γυρνάμε με σπάτουλα κι από την άλλη πλευρά.
  3. Αφού είναι έτοιμες όλες τις σερβίρουμε αλείφοντας μια ελαφριά στρώση ανθότυρο και από πάνω αρκετή μερέντα.
  4. Τρίβουμε τέλος μπισκότα από πάνω και τυλίγουμε την κρέπα.