Υλικά

  • 6 καλαμάρια
  • 2 κρεμμύδια
  • 3 ντομάτες
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κουταλιές άνηθος
  • 2 κουταλιές δυόσμος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τρίβουμε τις 2 ντομάτες.
  2. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός του δυόσμου και της ντομάτας που έμεινε.
  3. Γεμίζουμε τα καλαμάρια, τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα και τα τοποθετούμε στη κατσαρόλα.
  4. Ρίχνουμε την υπόλοιπη ντομάτα, το δυόσμο και νεράκι ώστε να σκεπαστούν.
  5. Μαγειρεύουμε για 30-40 λεπτά και σερβίρουμε.