Υλικά

  • 6 αβγά
  • 4 κ. σ. γάλα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ. σ. βούτυρο
  • 2 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

  1. Αρχικά χτυπάμε τα αβγά για την ομελέτα, μαζί με το γάλα και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  2. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μίγμα των χτυπημένων αβγών. Ψήνουμε την ομελέτα για περίπου 5΄ και την αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.
  3. Σερβίρουμε την ομελέτα με τριμμένο τυρί, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.