Πανακότα με καφέ

Αρωματικός συνδυασμός σε ένα επιδόρπιο που θα σας εκπλήξει


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
21:54
12/11/2016
loading

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 400 ml γάλα
  • 1 φακελάκι ζελατίνη
  • 2 κουταλιές έτοιμη σκόνη καπουτσίνο
  • 2 βανίλιες
  • 30 ml λικέρ αμαρέτο

Εκτέλεση

  1. Βάζετε τη ζελατίνη να φουσκώσει σε λίγο νερό. Στο μεταξύ βάζετε το γάλα, το λικέρ, τις βανίλιες και τον καφέ να βράσουν σε κατσαρολάκι και ρίχνετε το καυτό μείγμα στο μπολ με τη ζελατίνη.
  2. Ανακατεύετε καλά να λιώσει και μοιράζετε σε 4 μπολάκια.
  3. Βάζετε στο ψυγείο και αφήνετε να παγώσει για 4 ώρες περίπου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει