Υλικά για 4-6 άτομα

  • 4 ψωμάκια κυκλικά για μπέργκερ
  • 200 γραμμάρια ανθότυρο
  • 2 αγγουράκια πίκλες κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 4 μπιφτέκια 120 γραμμαρίων ψημένα έτοιμα για μπέργκερ
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 4 φύλλα μαρουλιού κομμένα στα 2
  • 4 μικρές κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
  • 4 φύλλα μαρούλι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόβετε το ψωμάκι του μπέργκερ στα δύο.
Βήμα 2
Στο κάτω μέρος αλείφετε το ανθότυρο και από πάνω προσθέτετε λεπτές φέτες αγγουράκι πίκλα και το μπιφτέκι, το οποίο έχετε ζεστάνετε στη τοστιέρα για περίπου 5 λεπτά και από τις δυο μεριές μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 3
Προσθέτετε από πάνω και το κρεμμύδι και τη κέτσαπ και ένα φύλλο μαρούλι.
Βήμα 4
Στο πάνω ψωμάκι του μπέργκερ αλείφετε τη μουστάρδα, κλείνετε το μπέργκερ και το ζεσταίνετε για 2-3 λεπτά στο γκριλ.
Βήμα 5
Σερβίρετε σε πιάτο και προσθέτετε πάνω στο ψωμάκι με την μουστάρδα τα φύλλα μαρουλιού.
TAGS