Υλικά

  • 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά της σούπας καφέ εσπρέσο διαλυμένο σε 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 συσκευασία μπισκότα της αρεσκείας σας
  • 12 αυγά
  • 80 γραμμάρια μαλακό αλεύρι
  • 380 γραμμάρια βούτυρο
  • 1 κιλό κουβερτούρα
  • 380 γραμμάρια ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και την κουβερτούρα και τον καφέ να λιώσουν σε μέτρια φωτιά.
  2. Μετά προσθέτουμε το αλεύρι, τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε.
  3. Σε ένα αρκετά μεγάλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη και σταδιακά ρίχνουμε μέσα το περιεχόμενο της κατσαρόλας.
  4. Μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο, το αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο τετράγωνο ταψάκι και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς (σε προθερμασμένο φούρνο) για 18 λεπτά.