Υλικά
- 1 κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε μερίδες
 - ½ κιλό μάραθο φρέσκο
 - 4 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
 - 2 κουταλιές πελτέ ή 3 φρέσκιες ντομάτες
 - 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και το ζεσταίνουμε. Ακολούθως ρίχνουμε μέσα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
 - Τσιγαρίζουμε το αρνάκι μέχρι να γίνει ροδοκόκκινο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αμέσως μετά ρίχνουμε μέσα τα μάραθα ψιλοκομμένα.
 - Διαλύουμε τον πελτέ σε δύο ποτήρια νερό ή κόβουμε 2-3 φρέσκες ντομάτες και τις ρίχνουμε μέσα στο αρνί. Αφήνουμε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
 - Μαγειρεύουμε για 45 λεπτά περίπου.